MENU

FEEST! CHLOÉ 2 JAAR

Afgelopen weekend was het dan zo ver, Chloé’s tweede verjaardag. Zaterdag was het grote feest voor onze familie en vrienden en zondag (haar echte hebben we het nog eens rustig overgedaan met een klein gezelschap. Beide dagen waren super gezellig en feestelijk. Kortom een feestweekend om nooit meer te vergeten.

Deze zomer in Parijs hebben we samen Chloé’s jurk voor haar verjaardag gekocht, het perfecte feest jurkje met glinsterende sterren. Dit was dan ook meteen de inspiratiebron voor de uitnodiging en later dus ook voor de decoratie voor het feest. Het donker blauw en de gekleurde sterren passen perfect bij de rest van de kleuren die ik al had. Omdat ik namelijk niet zo van het roze ben, veel te stereotype als je het mij vraagt, heb ik al vanaf Chloé’s geboorte de kleur geel gebruikt. Met een klein vleugje roze ook super schattig voor meisjes.

Ik hou er van om alles aan een bepaald thema op te hangen zodat het er als een mooi geheel uitziet. Dit kun je tot in de kleinste details doorvoeren, het is maar net hoe ver je wil gaan. Als ik eenmaal op dreef ben krijg ik er zelf ook wel een spijt van (waar ben ik nu weer aan begonnen haha) maar uiteindelijk wil ik het toch allemaal perfect hebben. Je kunt maar een hobby hebben zeg ik altijd.

Om het voor mezelf en anderen lekker makkelijk en laagdrempelig te houden maak ik graag een tafel waar alles op staat. Met wit en transparant als basis komen de andere kleuren mooi fris over en deze spullen kun je ook makkelijk hergebruiken voor andere feestjes. Snoepjes en drank is in vele kleuren verkrijgbaar en dus makkelijk om in de juiste kleuren te vinden. Omdat blauw niet echt smakelijk overkomt heb ik voor het eten en drinken de kleuren geel en roze aangehouden. Lekker zoet!

Vervolgens heb ik uit blauw glitter karton de cijfers 2 en een aantal grote sterren geknipt. Deze heb ik op verschillende plaatsen terug laten komen, waaronder de limonadekan en in zelfgemaakte bloemstukjes. Pinterest staat vol met dit soort leuke ideeën. Met misdrukken van Chloé’s uitnodiging heb ik bedankkaartjes gemaakt. Omdat ik het zonde vind om zoiets weg te gooien, je kan er b.v. ook een mooie slinger van maken, heb ik ze in vieren gesneden en aan een bellenblaas gehangen voor alle kindjes om mee naar huis te nemen. Zelf ben ik er niet zo’n fan van als kinderen ook nog een snoepzak mee krijgen nadat ze al de hele middag gesnoept hebben, zie die nog maar eens af te pakken zonder tranen. Gelukkig winnen de bellenblaas en ballonnen het aan terrein op dit vlak. Goed voorbeeld doet goed volgen toch 😉

En natuurlijk was ik mezelf niet vergeten en had ik ook een passende outfit gescoord met leuke sterren details. En toen ik deze oorbellen bij Zara zag kon ik ze niet laten liggen. Het zit hem natuurlijk allemaal in de details, zelf voor mama’s.

Leave a Comment!

Your email address will not be published.