MENU

LETS CELEBRATE

Afgelopen maandag was het alweer zover, mijn 34 ste verjaardag was echt een feit. En omdat dat natuurlijk altijd een goede reden is voor een feestje organiseerde ik in het weekend een klein feestje voor mijn lieve vriendinnen.

De voorpret begon al toen ik samen met Renée van HipDesign de uitnodiging mocht ontwerpen. Want zelfs het kleinste, intiemste feestje is een goede reden om weer een mooie uitnodiging te maken. Zelf word ik er altijd heel erg blij van om in de weken voorafgaand aan het feestje mijn uitnodiging op de prikborden bij mijn vriendinnen thuis te zien hangen. En het lift natuurlijk al een mooi tipje van de sluier op over wat je van plan bent.

De laatste jaren vind ik het vooral belangrijk dat we samen een gezellige tijd hebben en dat ik zelf op het moment van het feestje niet al te veel meer hoef te doen. Daarom is een goede voorbereiding belangrijk. In de uren voor het feestje zorg ik dat alles qua versiering, eten en drinken al binnen handbereik klaar staat zodat ik zelf ook van mijn feestje kan genieten en niet steeds mijn gasten hoef te verlaten. Het is tenslotte ook mijn feestje.

Dit jaar wilde ik graag een intieme en girly sfeer neer zetten en dan komt de kleur roze al snel als eerste in mijn gedachten. Na wat speuren op Pinterest was het motto al snel gevonden, “make it pop like pink champagne” paste precies bij de sfeer die ik zocht. Een gezellig glaasje bubbels drinken en lekker bijkletsen is toch het belangrijkste tijdens een feestje. Om de sfeer lekker knus te houden koos ik voor een lage zit rond onze salontafel. Met roze kussen hoezen, bloemen en veel kaarsen is de sfeer zo gezet. Roze bubbels met en zonder alcohol en een groot plateau vol Franse lekkernijen had ik al klaar staan zodat ik ze op het moment suprême alleen nog maar op tafel hoefde te zetten. In deze setting hebben we gezellig zitten kletsen en genoten van alles wat op tafel stond. Kortom, mijn ideale feestje.

En natuurlijk zijn deze prachtige uitnodigingen van verjaardag weer exclusief te bestellen bij HipDesign. En hebben wij ook deze keer weer geheel in dezelfde stijl een mooie serie geboortekaartjes ontworpen. Dus ben je nog op zoek naar een mooie uitnodiging of geboortekaartje, kijk dan snel op mijn pagina bij HipDesign.

 

Hanneke Verstegen x HipDesign 

Leave a Comment!

Your email address will not be published.